top of page

 

FAQ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1) Hoe kan ik betalen?

 

 

Betalingen worden gedaan via kredietkaart ( Mastercard, Visa,...). U volgt gewoon de verschillende stappen van ons betalingssysteem. Van zodra de betaling wordt ontvangen, wordt uw bestelling verwerkt en klaargemaakt ( mits op voorraad).

 

 

 

 

 

 

 

2) Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

 

 

Doordat alle producten van Madame Chichi handgemaakt zijn, is de stock beperkt. Bestellingen worden echter zo snel mogelijk verwerkt.

 

Producten op stock worden doorgaans binnen de week verzonden. Indien de producten niet op stock zijn, dient er rekening te worden gehouden met een verzendingstermijn van 2-3 weken. Vertragingen zullen u per email of telefonisch worden gemeld.

 

Ingeval een besteld artikel niet voorradig is, wordt u eveneens per email of telefonisch op de hoogte gebracht.

Van zodra de bestelling is klaargemaakt en de betaling werd ontvangen, wordt de bestelling opgestuurd met een postpakket naar een door u zelf gekozen adres.

 

Bestellingen worden altijd opgestuurd via Bpack Secur. Op die manier is uw pakket verzekerd tot € 500,00 volgens de waarde van het pakket in geval van verlies of schade.

De levering gebeurt de volgende werkdag na aflevering op het postkantoor. Om uw pakket te ontvangen, dient u te tekenen voor ontvangst.

 

Bij afwezigheid kan de geadresseerde per telefoon gratis een tweede aanbieding vragen of zijn pakket binnen de twee weken gaan afhalen (dag van aanbieding niet inbegrepen) in het Postkantoor of PostPunt, dat aangegeven zal staan op uw afwezigheidsbericht.

       

       

 

OPM : Internationale verzending

 

U woont in het buitenland  en u wil graag een bestelling plaatsen? Geen probleem! Madame Chichi helpt je uiteraard graag verder.  

 

Stuur even een mailtje naar info@madamechichi.be om te laten weten naar waar het pakje moet worden verzonden en dan zorgen wij dat het zo snel mogelijk op de juiste bestemming aankomt.

 

 

 

 

 

 

 

3) Hoe stuur ik een bestelling retour?

 

 

Bij de aankoop van producten via onze webshop bieden wij u als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden. U heeft het recht uw bestelling binnen 14 dagen te herroepen.

Deze herroepingstermijn start één dag na ontvangst van de producten.

 

Dit geldt voor alle producten behalve voor cadeaubonnen aangezien dit gepersonaliseerde producten zijn.

 

Een product dat je wenst te retourneren, dient te voldoen aan volgende voorwaarden:
 
  • • In nieuwe toestand
• In zijn oorspronkelijke verpakking
• Niet gedragen
• Volledig 
 
 
 

Hoe werkt dit praktisch?

 

• Vul het retourformulier in dat bij je bestelling was bijgevoegd of print het hier . Vergeet niet om aan te duiden welke artikelen je wenst terug te zenden en op welke manier je wenst terugbetaald te worden.
• Knip de onderste strook met het verzendadres af van het retourformulier en knip het etiket uit.
• Verpak het artikel in de originele verzendverpakking en voeg het retourformulier eraan toe, alsook de originele factuur.
• Plak de verpakking goed toe zodat je retourzending onbeschadigd bij ons aankomt.
• Plak het etiket met het verzendadres op de verpakking en ga ermee naar het postkantoor.

 

 

 

Zodra we jouw pakket ontvangen, verwerken wij jouw retour en sturen wij je een retourbevestiging via e-mail.

 

Het artikel en de eventuele verzendingskosten worden binnen 30 dagen na ontvangst van uw retourzending terugbetaald op de door u gekozen manier. Indien de oorspronkelijke betaling gebeurde door middel van een cadeaubon, dan zal de terugbetaling steeds worden uitgevoerd door een cadeaubon.

 

De kosten voor het terugsturen van een artikel worden niet terugbetaald.

 

         

 

4) Hoe kan ik een cadeaubon kopen?

In onze webshop kan u ook cadeaubonnen kopen. U heeft de keuze tussen uit 2 soorten: 

1. Digitaal

U heeft de keuze uit verschillende bedragen (25€-50€-75€-100€-125€-150€). U bestelt de bon van uw keuze en rekent deze af aan de kassa.

Van zodra uw betaling werd ontvangen, zal uw cadeaubon u per e-mail worden toegestuurd met hierin een unieke code.

 

De ontvanger van de cadeaubon dient deze code in te voeren bij het plaatsen van een bestelling waarna het betreffende bedrag automatisch zal worden afgehouden van de bestelling.

 

 

 

2. Luxe cadeaubon in cadeauverpakking

 

Ook hier heeft u de keuze uit verschillende bedragen (25€-50€-75€-100€-125€-150€). U bestelt de bon van uw keuze en rekent deze af aan de kassa.

 

Van zodra uw betaling werd ontvangen, zal uw cadeaubon u zo snel mogelijk per post worden toegestuurd met hierin een unieke code. Hiervoor zullen de kosten van een aangetekende zending worden aangerekend.

 

De ontvanger van de cadeaubon dient deze code in te voeren bij het plaatsen van een bestelling waarna het betreffende bedrag automatisch zal worden afgehouden van de bestelling.

 

 

 

 

 

 

5) Hoe moet ik mijn armbandmaat opmeten?

 

Voor je armbandmaat meet je de omtrek van je pols op. Dit kun je doen met een meetlint, of bijvoorbeeld met een touwtje wat je daarna naast een liniaal legt.

 

Je meet de omtrek van je pols direct onder het knobbeltje aan de kant van je pink. Tel hier vervolgens  2 centimeter bij op. Is je polsomtrek dus 16 centimeter, dan is je armbandmaat 18 centimeter.

 

 

 

 

 

 

6) Hoe moet ik mijn juwelen onderhouden?

A. Vergulde juwelen

Bij vergulde juwelen wordt er een laag goud aangebracht op een ander metaal. Na een tijdje zal deze laag goud beginnen af te slijten. Echter, hier zijn een aantal gemakkelijke manieren die de levensduur van je juwelen kunnen verlengen

  

• Spuit geen parfum of andere sprays terwijl je de juwelen draagt. Doe je juwelen pas aan nadat je parfum hebt gespoten zodat de chemicaliën niet kunnen reageren met het metaal in de juwelen.

• Wacht totdat je bodylotion is geabsorbeerd door je huid alvorens je je juwelen draagt.

• Substanties zoals olie, nagellak verwijderen, chloor, zout water, reinigingsproducten, parfum enz.. kunnen reageren met het metaal van de vergulde juwelen en zorgen ervoor dat je juwelen dof worden. Dit geldt ook voor zweet dus vergeet zeker niet om je juwelen af te doen wanneer je gaat sporten of enig ander zwaar inspannend werk gaat doen. Ga zeker ook niet zwemmen of douchen met je juwelen.

• Reinig je juwelen regelmatig met een watje of een hele zachte doek om zo stof en vuil te verwijderen. Wrijf zachtjes met een juwelen poetsdoekje ( geen reinigingsproducten gebruiken) over je juwelen. Dit zorgt er ook voor dat je juwelen terug meer glanzen.

• Voor een iets grondigere reiniging kan je je juwelen ook reinigen met een warm water en milde zeep. Maak een warm zeepsopje en leg je  juwelen hierin  ( doch niet langer dan een minuut). Reinig ze met een zacht borsteltje. Gebruik in geen geval reinigingsproducten of antibacteriële zeep aangezien deze stoffen kunnen bevatten die er juist voor gaan zorgen dat je juwelen doffer worden. Dep daarna je juwelen goed droog.

• Om krassen en andere beschadigingen te vermijden, bewaar je je juwelen in het meegeleverde juwelendoosje en gescheiden van andere juwelen op een koele en droge plaats.

B. Gold filled juwelen

Met de juiste zorg en onder normale omstandigheden kunnen gold filled juwelen in principe een leven lang meegaan. Net zoals vergulde juwelen, reinig je ze best geregeld met warm water en milde zeep. Dep je juwelen goed droog en bewaar ze dan in het meegeleverde juwelendoosje op een koele en droge plaats.

Betaling
Levering
Retourneren
Cadeaubonnen
Armbandmaat
Onderhoud
bottom of page